Mansikka-Marja Pukuleikkejä dvd


DVD sisältää kaksi mansikkaista tarinaa:

Satumaailma:
Mansikka-Marja häpeää vanhaa paikattua sadetakkiaan. Kun lapset päättävät leikkiä Tuhkimoa, Mansikka-Marja ja hänen ystävänsä huomaavat, ettei se mitä sinulla on päällä ole tärkeää, vaan se mitä sinä olet.

Erilaisuuden rikkaus:
Piparminttu ei haluaisi ottaa uutta tyttöä, Mustikkamurua, mukaan leikkeihin, koska hän on erilainen eikä näytä samalta kuin muut, ei asu tai puhu niin kuin muut. Naamiaisissa Mansikka-Marja päättää muiden ystävien kanssa järjestää Piparmintulle pilan, jonka avulla hän tajuaa, että erilaisuuskin on hyväksi.

Mansikka-Marja Pukuleikkejä dvd
Ikäsuositus: sallittu koko perheelle
Puhumme suomea
Kesto: 45 minuuttia
Julkaisuvuosi: 2007
Lajityyppi: Lastenelokuva 


Saatavuustieto: valmistus lopetettu joskus vuoden 2010 aikoihin. Ei tällä hetkellä saatavilla uutena, käytettynä voi hyvällä tuurilla löytyä kirpputoreilta tai dvd-elokuvien osto- ja myyntiliikkeistä.


Takaisin Mansikka-Marjan dvd-osastolle

Takaisin sivuston Lastendvd.fi etusivulle

 
 
www.lehtipojat.fi www.lastenleffat.fi www.ilmainennayte.fi www.kilpailumaailma.fi www.ilmainenmuste.fi www.lukijapalvelu.fi www.nordwest.fi 
Lastendvd.fi on Suomessa julkaistujen lasten dvd-tallenteiden tietopankki. Olet tervetullut sivustolle tutustumaan. Lisätietoja tästä palvelusta -> Asiakaspalvelu.
 
 

 


Muita sivustojamme löydät täältä:

www.ilmainennäyte.fi 1
www.lastenleffat.fi 2
www.kilpailumaailma.fi 3
www.lehtipojat.fi 4
www.nordwest.fi 5