Mansikka-Marja Ollaan ystäviä dvd


DVD sisältää kaksi mansikkaista tarinaa:

Mansikka-Marjan jännittävä matka:
Mansikka-Marja on kutsuttu Pariisiin, ja hän on innoissaan, kun pääsee vähän näkemään maailmaa. Pian Marja huomaa, että hän ja hänen pariisilainen ystävänsä Sarah Bernhard ovat hyvin erilaisia. Kun Rahka ja Pulla katoavat, ja kun koirarankkuri vie Sarah?n puudelin, Soufflén, on ystävysten pakko yhdistää voimansa.

Ystävyysjuhla:
Mansikka-Marja järjestää ystävyysjuhlan ympäri maailmaa tuleville ystäville ja kuvittelee, että kaikki ovat pohjimmiltaan samanlaisia ja pitävät samoista asioista. Asiat eivät kuitenkaan suju suunnitelmien mukaan. Marengin kakku räjähtää ja Marja sekä toiselta puolelta maapalloa tuleva Teenkukka lemmikkeineen ovat hukkua veneretkellä. Niinpä Mansikkamaan ystävysten on pakko todeta, ettei kaikkien tarvitse olla samanlaisia.

Mansikka-Marja Ollaan ystäviä dvd
Ikäsuositus: sallittu koko perheelle
Puhumme suomea
Kesto: 45 minuuttia
Julkaisuvuosi: 2007
Lajityyppi: Lastenelokuva 


Saatavuustieto: valmistus lopetettu joskus vuoden 2010 aikoihin. Ei tällä hetkellä saatavilla uutena, käytettynä voi hyvällä tuurilla löytyä kirpputoreilta tai dvd-elokuvien osto- ja myyntiliikkeistä.


Takaisin Mansikka-Marjan dvd-osastolle

Takaisin sivuston Lastendvd.fi etusivulle

 
 
www.lehtipojat.fi www.lastenleffat.fi www.ilmainennayte.fi www.kilpailumaailma.fi www.ilmainenmuste.fi www.lukijapalvelu.fi www.nordwest.fi 
Lastendvd.fi on Suomessa julkaistujen lasten dvd-tallenteiden tietopankki. Olet tervetullut sivustolle tutustumaan. Lisätietoja tästä palvelusta -> Asiakaspalvelu.
 
 

 


Muita sivustojamme löydät täältä:

www.ilmainennäyte.fi 1
www.lastenleffat.fi 2
www.kilpailumaailma.fi 3
www.lehtipojat.fi 4
www.nordwest.fi 5