Mansikka-Marja Keijukaistarinat dvd


DVD sisältää kaksi mansikkaista tarinaa:

Kun keiju tuli käymään:
Mansikka-Marja on ulkona poimimassa marjoja, kun hän törmää Karpalo-keijuun. Karpalo näkee heti, että Mansikka-Marjalla on kiltti luonne. Niinpä hän teeskentelee loukanneensa itsensä, jotta Marjan olisi pakko viedä hänet kotiinsa ja hoitaa häntä. Mutta Rahka ja Pulla huomaavat nopeasti keijutytön huijaavan.

Sankaritar Siiri Harmisiipi:
Eräänä päivänä tuuli puhaltaa keijutyttö Siiri Harmisiiven Mansikka-Marjan ikkunasta sisään. Siiri on varma, että hän on liian pieni ja kömpelö ylentyäkseen ikinä ensimmäisen luokan keijuprinsessaksi. Sitten Mansikka-Marja ja Kinkeri auttavat häntä, kun Keijumaa on vaarassa jäädä tulvan alle.

Mansikka-Marja Keijukaistarinat dvd
Ikäsuositus: sallittu koko perheelle
Puhumme suomea
Kesto: 45 minuuttia
Julkaisuvuosi: 2007
Lajityyppi: Lastenelokuva 


Saatavuustieto: valmistus lopetettu joskus vuoden 2010 aikoihin. Ei tällä hetkellä saatavilla uutena, käytettynä voi hyvällä tuurilla löytyä kirpputoreilta tai dvd-elokuvien osto- ja myyntiliikkeistä.


Takaisin Mansikka-Marjan dvd-osastolle

Takaisin sivuston Lastendvd.fi etusivulle

 
 
www.lehtipojat.fi www.lastenleffat.fi www.ilmainennayte.fi www.kilpailumaailma.fi www.ilmainenmuste.fi www.lukijapalvelu.fi www.nordwest.fi 
Lastendvd.fi on Suomessa julkaistujen lasten dvd-tallenteiden tietopankki. Olet tervetullut sivustolle tutustumaan. Lisätietoja tästä palvelusta -> Asiakaspalvelu.
 
 

 


Muita sivustojamme löydät täältä:

www.ilmainennäyte.fi 1
www.lastenleffat.fi 2
www.kilpailumaailma.fi 3
www.lehtipojat.fi 4
www.nordwest.fi 5