Mansikka-Marja Jätskisaaren seikkailut dvd


DVD sisältää kaksi mansikkaista tarinaa:

Hunajan uudet ystävät:
Hunaja-poni kokee jäävänsä lasten leikkien ulkopuolelle. Hänellä ei ketään itsensä kaltaista kaveria, jonka kanssa jutella. Niinpä Mansikka-Marja ystävineen vievät Hunaja-ponin Jätskisaarelle, joka tunnetaan hevosmaana ? kokonainen saari täynnä hänen näköisiään ja tapaisiaan olentoja!

Tammakarnevaalit:
Hunaja-poni on innoissaan, kun Jätskisaaren ponit ovat kutsuneet hänet mukaan hevosten karnevaaliin. Hunaja vie Mansikka-Marjan ja muut lapset retkelle saareen, jotta he saavat seurata karnevaalia. Kun muut hevoset näkevät Hunajan hienot liikkeet, he vaativat, että hänestä tulee paraatin vetäjä.

Mansikka-Marja Jätskisaaren seikkailut dvd
Ikäsuositus: sallittu koko perheelle
Puhumme suomea
Kesto: 45 minuuttia
Julkaisuvuosi: 2007
Lajityyppi: Lastenelokuva 


Saatavuustieto: valmistus lopetettu joskus vuoden 2010 aikoihin. Ei tällä hetkellä saatavilla uutena, käytettynä voi hyvällä tuurilla löytyä kirpputoreilta tai dvd-elokuvien osto- ja myyntiliikkeistä.


Takaisin Mansikka-Marjan dvd-osastolle

Takaisin sivuston Lastendvd.fi etusivulle

 
 
www.lehtipojat.fi www.lastenleffat.fi www.ilmainennayte.fi www.kilpailumaailma.fi www.ilmainenmuste.fi www.lukijapalvelu.fi www.nordwest.fi 
Lastendvd.fi on Suomessa julkaistujen lasten dvd-tallenteiden tietopankki. Olet tervetullut sivustolle tutustumaan. Lisätietoja tästä palvelusta -> Asiakaspalvelu.
 
 

 


Muita sivustojamme löydät täältä:

www.ilmainennäyte.fi 1
www.lastenleffat.fi 2
www.kilpailumaailma.fi 3
www.lehtipojat.fi 4
www.nordwest.fi 5