Maija Mehiläinen Kokoelma 1 BOX dvd


Maija Mehiläinen Kokoelma 1 dvd BOX: Maija Mehiläinen on suurmenestys yli 50:ssä maassa ja pörrää jatkossakin lasten sydämiin kaikkialla. Eikä ihme, sarjan luonut, Disneylläkin työskennellyt Marty Murphy perusti sarjan lastenkirjailija Waldemar Bonselsin tunnettuun kirjaan.

Pikkuvanha, utelias ja rakastettava Maija Mehiläinen tutkii maailmaa heti hunajakennosta päästyään. Ystäviensä Villen, heinäsirkka Flipin, Max-madon ja Aleksanteri-hiiren kanssa on heti päästävä seikkailemaan! Samalla tavalla monet pienet katsojat huomaavat kuinka monimuotoinen seikkailujen maailma löytyy aivan takapihalta.

Maija on utelias ja omapäinen tyttömehiläinen, joka syntyy eräänä päivänä mehiläiskeossa, heti innokkaana tutustumaan kaikkeen ympärillään, niin ystäviin kuin vihollisiinkin. Maija kaipaa ulos suureen maailmaan! Ensin on kuitenkin opeteltava, miten pesää suojellaan kuumalta auringonpaahteelta ja miten lennetään! Villellä on kyllä hieman lentämisongelmia...

Maija Mehiläinen on pörrännyt lasten sydämiin ympäri maailmaa! Maijan on luonut entinen Disney-taiteilija Marty Murphy. Sarja perustuu WaldemarBonselsin klassikkosarjaan. Suosikkisarjan Suomi-versioilla puhumme tietysti suomea, joten perheen pienimmätkin pääsevät mukaan seikkailuihin.

Maija Mehiläinen Kokoelma 1 dvd BOX
Sisältää dvd:t 1, 2, 3, 4, 5 ja 6 samassa keräilykotelossa
Ikäsuositus: sallittu myös perheen pienimmille
Puhumme suomea
Kesto noin 540 minuuttia eli yhteensä 9 tuntia, todella paljon katsottavaa
Lajityyppi: Lastenelokuva 


Tarkista tuotteen tämän hetken saatavuus nettikaupasta tämän linkin avullaTakaisin Maija Mehiläisen dvd-osastolle

Takaisin sivuston Lastendvd.fi etusivulle


Hakusanat: Maija Mehiläinen Kokoelma 1 dvd BOX
 
 
www.lehtipojat.fi www.lastenleffat.fi www.ilmainennayte.fi www.kilpailumaailma.fi www.muumimukihaku.fi www.lukijapalvelu.fi www.nordwest.fi 
Lastendvd.fi on Suomessa julkaistujen lasten dvd-tallenteiden tietopankki. Olet tervetullut sivustolle tutustumaan. Lisätietoja tästä palvelusta -> Asiakaspalvelu.
 
 

 


Muita sivustojamme löydät täältä:

www.ilmainennäyte.fi 1
www.lastenleffat.fi 2
www.kilpailumaailma.fi 3
www.lehtipojat.fi 4
www.nordwest.fi 5