Lilli ja kukkaisystävät 5 - Pakkasaamu dvd


Lilli Lemmikki ja kukkaisystävät kutsuvat sinut mukaan Kukkaismaan seikkailuihin!

Sisältää jaksot:

PAKKASAAMU:
Kylmä ilma on jäädyttänyt Lillin putket. Piikki tarjoutuu auttamaan – mutta tietääkö hän mitä on tekemässä – ja onko hänen apunsa pyyteetöntä?

MUTAJUHLAT:
Puutarhassa sataa ja Lilli, Pörri sekä Mimosa ovat tehneet mutakakkuja. Piikki ja Limanen luulevat niitä suklaakakuiksi, ja ovat valmiita tekemään mitä vain päästäkseen niihin käsiksi.

HIENONA JUHLIIN:
On keskikesän tanssiaisten aika. Ystävällisesti Lilli auttaa muita kukkaisystäviä vaatteiden valinnassa, mutta muistaako hän etsiä itselleen sopivaa juhla-asua?

ROKKOJUONI:
Piikki saa vakuutettua Naatin siitä, että tällä on viherrysrokko. Ja ainoa lääke rokkoon on mansikkamehu ja herkkujen syöminen.

AVULIAS PÖRRIÄINEN:
Lilli on todella kiireinen ja Pörri tekee parhaansa auttaakseen Lilliä. Mutta kaikki ei mene ihan suunnitelmien mukaan ja Pörri jää jumiin kompostikasaan – pystyykö Lilli pelastamaan Pörrin pulasta?

Lilli ja kukkaisystävät 5 - Pakkasaamu dvd
Ikäsuositus: sallittu koko perheelle
Puhumme suomea ja ruotsia
Kesto: 50 minuuttia
Lajityyppi: Lastenelokuva 

Tarkista tuotteen tämän hetken saatavuus nettikaupasta tämän linkin avullaTakaisin Lilli ja kukkaisystävät dvd-osastolle

Takaisin sivuston Lastendvd.fi etusivulle

 
 
www.lehtipojat.fi www.lastenleffat.fi www.ilmainennayte.fi www.kilpailumaailma.fi www.ilmainenmuste.fi www.lukijapalvelu.fi www.nordwest.fi 
Lastendvd.fi on Suomessa julkaistujen lasten dvd-tallenteiden tietopankki. Olet tervetullut sivustolle tutustumaan. Lisätietoja tästä palvelusta -> Asiakaspalvelu.
 
 

 


Muita sivustojamme löydät täältä:

www.ilmainennäyte.fi 1
www.lastenleffat.fi 2
www.kilpailumaailma.fi 3
www.lehtipojat.fi 4
www.nordwest.fi 5