Lilli ja kukkaisystävät 4 - Tivolihuveja dvd


Lilli Lemmikki ja kukkaisystävät kutsuvat sinut mukaan Kukkaismaan seikkailuihin!

Sisältää jaksot:

MUSTIKKAMULLISTUS:
Mimosan ja Orvokin puutarha on täynnä mustikoita. Lilli ja Pörri tarjoutuvat auttamaan niiden keräämisessä, mutta saavatkin aikaan vain isomman sotkun; heillä on niin hauskaa. Varokaa Mimosan puhtaita lakanoita... oops, myöhäistä!

JUHLAJÄRJESTELYJÄ:
Kukkaisystävät olivat toivoneet voivansa järjestää juhlat puutarhassa, mutta se on aivan mutainen. Keksiikö Lilli keinon pelastaa juhlat?

TIVOLIHUVEJA:
Kukkaisystävät päättävät pistää pystyyn tivolin ja jokainen tekee parhaansa varmistaakseen, että päivästä tulee ikimuistoinen.

LIMANEN PULASSA:
Piikki on huomannut puussa mehevän punaisen omenan, mutta Limanen jää jumiin yrittäessään noutaa sitä. Myöntävätkö he tappionsa ja pyytävat kukkaisystäviltä apua?

PALLOTTELUA:
Naatti on lupautunut jalkapallo-otteluun Piikkiä ja Limasta vastaan, mutta Pörri ei ole vahva pelaaja. Tuottaako Lillin valmennus tulosta?

Lilli ja kukkaisystävät 4 - Tivolihuveja dvd
Ikäsuositus: sallittu koko perheelle
Puhumme suomea ja ruotsia
Kesto: 50 minuuttia
Lajityyppi: Lastenelokuva 

Tarkista tuotteen tämän hetken saatavuus nettikaupasta tämän linkin avullaTakaisin Lilli ja kukkaisystävät dvd-osastolle

Takaisin sivuston Lastendvd.fi etusivulle

 
 
www.lehtipojat.fi www.lastenleffat.fi www.ilmainennayte.fi www.kilpailumaailma.fi www.ilmainenmuste.fi www.lukijapalvelu.fi www.nordwest.fi 
Lastendvd.fi on Suomessa julkaistujen lasten dvd-tallenteiden tietopankki. Olet tervetullut sivustolle tutustumaan. Lisätietoja tästä palvelusta -> Asiakaspalvelu.
 
 

 


Muita sivustojamme löydät täältä:

www.ilmainennäyte.fi 1
www.lastenleffat.fi 2
www.kilpailumaailma.fi 3
www.lehtipojat.fi 4
www.nordwest.fi 5