Lilli ja kukkaisystävät 3 - Suklaayllätys dvd


Lilli Lemmikki ja kukkaisystävät kutsuvat sinut mukaan Kukkaismaan seikkailuihin!

Sisältää jaksot:

SUKLAAYLLÄTYS:
Lilli on luvannut tehdä kakun kukkaisystävien puutarhajuhliin, mutta pysyykö suklaatäyte koskemattomana Lillin käydessä ostamassa munia?

TANSSITUNTEJA:
Naatti haluaa oppia tanssimaan ennen discoiltaa. Kuka opettaisi häntä?

SUURI ROUSKUTTELUPÄIVÄ:
Pitääkseen hampaansa hyväkuntoisina kukkaisystävät järjestävät rouskuttelupäivän, jota varten he ovat kasvattaneet rouskuteltavia hedelmiä ja vihanneksia. Vain Pörrin herneet ovat menneet muusiksi.

MELKOINEN SOPPA:
Lilli on tekemässä keittoa Mimosan ottaessa ohjat – Mimosa voi olla hyvinkin tarkka siitä mitä ainesosia täydellinen hernekeitto vaatii.

KUKKAISLAAKSOSSA ROKKAA:
Kukkaisystävien konsertti on alkamaisillaan. Mutta Lillillä on kipeä kurkku ja Pörrin rummut ovat kadonneet, samoin kuin hunaja jota tarvittaisiin Lillin parantamiseen.

Lilli ja kukkaisystävät 3 - Suklaayllätys dvd
Ikäsuositus: sallittu koko perheelle
Puhumme suomea ja ruotsia
Kesto: 50 minuuttia
Lajityyppi: Lastenelokuva 

Tarkista tuotteen tämän hetken saatavuus nettikaupasta tämän linkin avullaTakaisin Lilli ja kukkaisystävät dvd-osastolle

Takaisin sivuston Lastendvd.fi etusivulle

 
 
www.lehtipojat.fi www.lastenleffat.fi www.ilmainennayte.fi www.kilpailumaailma.fi www.ilmainenmuste.fi www.lukijapalvelu.fi www.nordwest.fi 
Lastendvd.fi on Suomessa julkaistujen lasten dvd-tallenteiden tietopankki. Olet tervetullut sivustolle tutustumaan. Lisätietoja tästä palvelusta -> Asiakaspalvelu.
 
 

 


Muita sivustojamme löydät täältä:

www.ilmainennäyte.fi 1
www.lastenleffat.fi 2
www.kilpailumaailma.fi 3
www.lehtipojat.fi 4
www.nordwest.fi 5