Lilli ja kukkaisystävät 2 - Lilli kaupanpitäjänä dvd


Lilli Lemmikki ja kukkaisystävät kutsuvat sinut mukaan Kukkaismaan seikkailuihin!

Sisältää jaksot:

TAHMEA JUTTU:
Seitin verkko on tullut likaiseksi, eikä mikään tartu siihen kiinni. Piikki luulee keksineensä täydellisen ratkaisun käyttäessään hunajaa, mutta huomaakin olevansa täysin sotkeutuneena verkkoon!

URHEILUPÄIVÄ:
Kukkaisystävät järjestävät urheilupäivän. Piikki on päättänyt voittaa joka lajin keinoja kaihtamatta, mutta hänen suunnitelmansa tehdään tyhjiksi.

KAUHEA JÄTTI:
Lilli kertoo Naatille tarinan Jaakosta ja pavunvarresta. Naatti rakastaa tarinaa ja haluaa kertoa sen kaikille, mutta pelästyy huomatessaan isot jalanjäljet puutarhassa. Voisiko olla niin, että heillä on ihan oma jättiläinen?

LILLI KAUPANPITÄJÄNÄ:
Lilli pitää huolta Asterin kaupasta hänen puolestaan. Naatti auttaa kuljetuksissa. Lillille selviää, että kaupan pitäminen ei ole niin helppoa miltä se näyttää, varsinkin kun Naatti vielä aiheuttaa lisähämmennystä.

REILUA PELIÄ:
Kun Limanen huomaamattaan lyö herneen kepillä koloon, saa Piikki siitä loistavan idean kilpailuksi. Luonnollisesti Piikki aikoo voittaa!

Lilli ja kukkaisystävät 2 - Lilli kaupanpitäjänä dvd
Ikäsuositus: sallittu koko perheelle
Puhumme suomea ja ruotsia
Kesto: 50 minuuttia
Lajityyppi: Lastenelokuva 

Tarkista tuotteen tämän hetken saatavuus nettikaupasta tämän linkin avullaTakaisin Lilli ja kukkaisystävät dvd-osastolle

Takaisin sivuston Lastendvd.fi etusivulle

 
 
www.lehtipojat.fi www.lastenleffat.fi www.ilmainennayte.fi www.kilpailumaailma.fi www.ilmainenmuste.fi www.lukijapalvelu.fi www.nordwest.fi 
Lastendvd.fi on Suomessa julkaistujen lasten dvd-tallenteiden tietopankki. Olet tervetullut sivustolle tutustumaan. Lisätietoja tästä palvelusta -> Asiakaspalvelu.
 
 

 


Muita sivustojamme löydät täältä:

www.ilmainennäyte.fi 1
www.lastenleffat.fi 2
www.kilpailumaailma.fi 3
www.lehtipojat.fi 4
www.nordwest.fi 5