Lilli ja kukkaisystävät 1 - Suuri kykykilpailu dvd


Lilli Lemmikki ja kukkaisystävät kutsuvat sinut mukaan Kukkaismaan seikkailuihin!

Sisältää jaksot:

SUURI KYKYKILPAILU:
Lilli osallistuu kukkaisystäviensä kanssa kykykilpailuun. Lillin aika menee ystävien auttamiseen, niin että hän ei ehdi itse harjoitella laisinkaan. Onneksi ystävät tulevat apuun. Kaikki ovat yllättyneitä kun voittaja paljastuu...

KAVERUKSET RIIDOISSA:
Mimosan ja Orvokin välille tulee riitaa ja Mimosa menee Lillin luo. Lilli yrittää keksiä keinon saada ystävykset taas yhteen.

PÖRRI VILUSTUU:
Pörri-rukka on vilustunut eikä voi lähteä piknikille muiden kukkaisystävien kanssa. Lilli saa loistavan idean ja kaikki työskentelevät yhdessä tuodakseen piknikin Pörrin luo.

HAISULIONGELMA:
Limanen on kutsunut Mimosan illalliselle, mutta Mimosa kieltäytyy. Piikki kertoo sen johtuvan siitä, että Mimosan mielestä Limanen tuoksuu pahalle. Limanen tekee kaikkensa tuoksuakseen paremmalle, ja saadakseen Mimosan suostumaan hänen kutsuunsa.

SUURI KILPALENTO:
Piikki haastaa Pörrin lentokilpailuun. Hän värvää Limasen valmentajakseen, toisten kukkaisystävien auttaessa Pörriä. Piikki on päättänyt voittaa kilpailun, keinolla millä hyvänsä.

Lilli ja kukkaisystävät 1 - Suuri kykykilpailu dvd
Ikäsuositus: sallittu koko perheelle
Puhumme suomea ja ruotsia
Kesto: 50 minuuttia
Lajityyppi: Lastenelokuva 

Tarkista tuotteen tämän hetken saatavuus nettikaupasta tämän linkin avullaTakaisin Lilli ja kukkaisystävät dvd-osastolle

Takaisin sivuston Lastendvd.fi etusivulle

 
 
www.lehtipojat.fi www.lastenleffat.fi www.ilmainennayte.fi www.kilpailumaailma.fi www.ilmainenmuste.fi www.lukijapalvelu.fi www.nordwest.fi 
Lastendvd.fi on Suomessa julkaistujen lasten dvd-tallenteiden tietopankki. Olet tervetullut sivustolle tutustumaan. Lisätietoja tästä palvelusta -> Asiakaspalvelu.
 
 

 


Muita sivustojamme löydät täältä:

www.ilmainennäyte.fi 1
www.lastenleffat.fi 2
www.kilpailumaailma.fi 3
www.lehtipojat.fi 4
www.nordwest.fi 5