Lilli ja kukkaisystävät 10 - Vapaapäivä dvd


Lilli Lemmikki ja kukkaisystävät kutsuvat sinut mukaan Kukkaismaan seikkailuihin!

Sisältää jaksot:

Täydellinen maalaus:
Lilli ja ystävät järjestävät maalauskilpailun, jonka voittona on yllätyspalkinto. Piikki on varma sen olevan herkullinen kakku ja päättää voittaa, ja kuten tavallista hän huijaa.

Variksenpelätin:
Lillillä on hankaluuksia pitää perhoset poissa vihannestensa kimpusta. Hän rakentaa variksenpelättimen säikyttämään ne pois, mutta se ei toimi. Löytyisikö Mimosalta apua ongelmaan?

Vapaapäivä:
Pörri ja Orvokki suostuttelevat Lillin pitämään vapaapäivän puutarhatöistään ja lupaavat hoitaa puutarhaa sillä välin. Lilli lähtee eväsretkelle Naatin kanssa, mutta saavatko Pörri ja Orvokki tehtyä kaiken ajoissa ennen kuin hän palaa?

Piikki ostoksilla:
Piikki ja Limanen ovat epätavallisen avuliaita, tarjoutuen tekemään muiden ostokset näiden puolesta. Mutta ostokset eivät saavukaan, Piikillä taitaakin olla metkut mielessä.

Johtolankojen jäljillä:
Lilli on leiponut teeretkeä varten, mutta minne kakut ovat kadonneet? Lilli ystävineen lähtee seuraamaan johtolankoja löytääkseen kadonneen ruuan. Ja minne Orvokki on mennyt?

Lilli ja kukkaisystävät 10 - Vapaapäivä dvd
Ikäsuositus: sallittu koko perheelle
Puhumme suomea ja ruotsia
Kesto: 50 minuuttia
Lajityyppi: Lastenelokuva 

Tarkista tuotteen tämän hetken saatavuus nettikaupasta tämän linkin avullaTakaisin Lilli ja kukkaisystävät dvd-osastolle

Takaisin sivuston Lastendvd.fi etusivulle

 
 
www.lehtipojat.fi www.lastenleffat.fi www.ilmainennayte.fi www.kilpailumaailma.fi www.ilmainenmuste.fi www.lukijapalvelu.fi www.nordwest.fi 
Lastendvd.fi on Suomessa julkaistujen lasten dvd-tallenteiden tietopankki. Olet tervetullut sivustolle tutustumaan. Lisätietoja tästä palvelusta -> Asiakaspalvelu.
 
 

 


Muita sivustojamme löydät täältä:

www.ilmainennäyte.fi 1
www.lastenleffat.fi 2
www.kilpailumaailma.fi 3
www.lehtipojat.fi 4
www.nordwest.fi 5