Lauri Kilpa-auto Lauri peseytyy dvd


Lauri Kilpa-auto Lauri peseytyy dvd: Tule kirkkaanpunaisen kilpa-auton, Laurin, energisen Ripan ja muiden Ahvenaron kilpa-radan ystävysten vauhdikkaaseen seuraan!

LAURIN JA SISIN RIITA
Sisi törmää Lauriin heidän kisaillessaan. Lauri on ensin vihainen, mutta kun Sisi joutuu ukkosella pulaan, Lauri rientää avuksi.

LAURI PESEYTYY
Vesi on vähissä Ahvenarolla, sitä ei ole riittävästi edes autojen pesuun. Miten Lauri ja ystävät saisivat kerättyä vettä tarpeeksi jotta varmistaisivat että kaikki ovat valmiina ja puhtaina tärkeään kuvaukseen?

KATEELLINEN LAURI
Sisi on valittu Maxin harjoituskaveriksi. Lauri on mustasukkainen heidän ystävyydestään ja kokee jäävänsä ulkopuolelle koko ajan.

RIPA AUTOVAHTINA
Ripa on vastuussa radasta, Laurista ja Sisistä. Mutta onko se kuitenkin Rioa, joka tarvitsee vahtimista ja huolenpitoa...

LAURIN RAPUYSTÄVÄ
Lauri tuo rannalta ravun radalle. Asiat saavat oudon käänteen, kun Niilo-rapu häviää ja samassa paljon muutakin tavaraa radalta.

Lauri Kilpa-auto Lauri peseytyy dvd
Ikäsuositus: alkaen 3 vuotta
Puhumme suomea ja ruotsia
Kesto: 50 minuuttia
Lajityyppi: Lastenelokuva 


Tarkista tuotteen tämän hetken saatavuus nettikaupasta tämän linkin avullaTakaisin Lauri Kilpa-auto dvd-osastolle

Takaisin sivuston Lastendvd.fi etusivulle


Hakusanat: Lauri Kilpa-auto Lauri peseytyy dvd
 
 
www.lehtipojat.fi www.lastenleffat.fi www.ilmainennayte.fi www.kilpailumaailma.fi www.ilmainenmuste.fi www.lukijapalvelu.fi www.nordwest.fi 
Lastendvd.fi on Suomessa julkaistujen lasten dvd-tallenteiden tietopankki. Olet tervetullut sivustolle tutustumaan. Lisätietoja tästä palvelusta -> Asiakaspalvelu.
 
 

 


Muita sivustojamme löydät täältä:

www.ilmainennäyte.fi 1
www.lastenleffat.fi 2
www.kilpailumaailma.fi 3
www.lehtipojat.fi 4
www.nordwest.fi 5