Halinallet Matka Hassulaan dvd Care Bears Suomi-versio / suomeksi


Halinallet Matka Hassulaan dvd : CGI-animoinnissa ei ole koskaan ollut näin paljon sydäntä mukana! Halinallet heräävät eloon tässä täyspitkässä animaatioseikkailussa, jossa on mukana viisi alkuperäistä laulua.

Kun Hauskanallen vitseille ei Halilassa naureta, hän päättää lähteä etsimään paikkaa, jossa hänen huumoriaan arvostetaan. Hauskanalle päätyy matkallaan Hassulan erikoiseen maailmaan, jossa huumori kukkii ja nauru raikaa. Hassulassa Hauskanallen huumoria arvostetaan niin paljon, että hänet nimitetään kuninkaaksi ja hän saa haltuunsa myös kuninkaan valtikan.

Valtikan avulla vaalitaan maagisia jalokiviä, jotka sisältävät Hassulan salaisuuden "nauruhermon kutkuttamisesta". Herkkänalle, Ilonalle ja muut Halinallet ovat kuitenkin lähteneet huolissaan etsimään Hauskanallea. Löydettyään kadonneen ystävänsä he suostuttelevat tätä palaamaan kotiin. Valitseeko Hauskanalle kuninkaalliset naurut vai sydäntä lämmittävän ystävyyden? Jääkö hän maahan, jossa vakavuus on kiellettyä vai palaako hän sateenkaarien täyttämään Halilaan?

Se selviää tässä kiherrystä, rakkautta ja huolenpitoa tulvivassa musiikillisessa tarinassa!

Halinallet Matka Hassulaan dvd Care Bears Suomi-versio / suomeksi
Ikäsuositus: sallittu koko perheelle
Puhumme suomea
Kesto: 78 minuuttia
Julkaisuvuosi: 2005
Lajityyppi: Lastenelokuva 


Saatavuustieto: valmistus lopetettu, ei enää saatavilla uutena.Takaisin Halinallet dvd-osastolle

Takaisin sivuston Lastendvd.fi etusivulle

 
 
www.lehtipojat.fi www.lastenleffat.fi www.ilmainennayte.fi www.kilpailumaailma.fi www.ilmainenmuste.fi www.lukijapalvelu.fi www.nordwest.fi 
Lastendvd.fi on Suomessa julkaistujen lasten dvd-tallenteiden tietopankki. Olet tervetullut sivustolle tutustumaan. Lisätietoja tästä palvelusta -> Asiakaspalvelu.
 
 

 


Muita sivustojamme löydät täältä:

www.ilmainennäyte.fi 1
www.lastenleffat.fi 2
www.kilpailumaailma.fi 3
www.lehtipojat.fi 4
www.nordwest.fi 5