Halinallet dvd suomeksi


Halinallet dvd: Halinallet on joukko hellyttäviä nalleja, joilla jokaisella on erityinen tehtävä. He asuvat tähtien ympäröimässä, pumpulinpehmeässä hattarapilvimaailmassa, jonka nimi on Halimaa. Halimaassa Halinallet pitävät huolta toisistaan ja auttavat toisiaan erikoistaitojensa avulla.

Halinallet luotiin alunperin vuonna 1981 postikortteja varten. Hieman myöhemmin suositut nalle- karhut ilmestyivät kauppoihin pehmoleluina, joista tuli todella suosittuja: niitä myytiin kymmeniä miljoonia. Halinalleilla on jokaisella oma värinsä ja vatsassa kuvio, jonka avulla jokaisen nallen voi erottaa toisistaan. Animaatiojaksoja on tuotettu yhteensä yli 100, niistä pientä osaa on julkaistu Suomessa myös dvd-sarjana. Läheskään kaikkia jaksoja ei tosin ole saatavilla. Kukin jakso kestää tyypillisesti hieman reilu 20 minuuttia ja tarinat ovat usein kaksiosaisia. Alkuperäisissä jaksoissa seikkailevat mm. nallet Helläsydän, Aurinkoinen, Ilonalle, Uninalle, Synttärinalle ja Tosi Ystävä. 


Halinallet (Care Bears) dvd-sarja sisältää seuraavat julkaisut:

Halinallet 1
Halinallet 2
Halinallet 3
Halinallet 4
Halinallet Matka Hassulaan


Saatavuustieto: Valmistus Suomessa lopetettu, sarjaa ei tällä hetkellä ole saatavilla uutena. Hyvällä tuurilla käytettynä kirpputoreilta tai osto- ja myyntiliikkeistä.

Takaisin sivuston Lastendvd.fi etusivulle

 
 
www.lehtipojat.fi www.lastenleffat.fi www.ilmainennayte.fi www.kilpailumaailma.fi www.ilmainenmuste.fi www.lukijapalvelu.fi www.nordwest.fi 
Lastendvd.fi on Suomessa julkaistujen lasten dvd-tallenteiden tietopankki. Olet tervetullut sivustolle tutustumaan. Lisätietoja tästä palvelusta -> Asiakaspalvelu.
 
 

 


Muita sivustojamme löydät täältä:

www.ilmainennäyte.fi 1
www.lastenleffat.fi 2
www.kilpailumaailma.fi 3
www.lehtipojat.fi 4
www.nordwest.fi 5