Halinallet 3 dvd Care Bears Suomi-versio / suomeksi


Halinallet 3 dvd: Halinallet on joukko hellyttäviä nalleja, joilla jokaisella on erityinen tehtävä. He asuvat tähtien ympäröimässä, pumpulinpehmeässä hattarapilvimaailmassa, jonka nimi on Halimaa. Halimaassa Halinallet pitävät huolta toisistaan ja auttavat toisiaan erikoistaitojensa avulla.

Sisältää seuraavat jaksot:

Jakso 7a Telttaretki:
Halinallet ja Haliserkut lähtevät telttaretkelle. He kuitenkin pian huomaavat olevansa pulassa, kun vastaan asettuu suohirviö.

Jakso 7b Robotin sydän:
Valpassydän ja Mutrunalle yrittävät auttaa ?sydämetöntä? robottia. Samaan aikaan Piikkinen yrittää siepata robottiparan lahjaksi Sydämettömälle.

Jakso 8 Rohkeista rohkein:
Rohkeasydän ja avulias poika kohtaavat noita Sydämettömän ilkeän apulaisen tohtori Kauhun, joka yrittää siepata Halinallet hylätyssä huvipuistossa.

Jakso 9 Kadonneet Halinallet:
Halinallet löytävät kaksi kadonnutta toveriaan ja tuovat heidät Halimaahan. He eivät kuitenkaan tiedä, mitä seurauksia tällä on kadonneiden Halinallejen kotiseudulle.

Halinallet 3 dvd Care Bears Suomi-versio / suomeksi
Ikäsuositus: alkaen 3 vuotta
Puhumme suomea
Kesto: 69 minuuttia
Julkaisuvuosi: 2006
Lajityyppi: Lastenelokuva 


Saatavuustieto: valmistus lopetettu, ei enää saatavilla uutena.Takaisin Halinallet dvd-osastolle

Takaisin sivuston Lastendvd.fi etusivulle

 
 
www.lehtipojat.fi www.lastenleffat.fi www.ilmainennayte.fi www.kilpailumaailma.fi www.ilmainenmuste.fi www.lukijapalvelu.fi www.nordwest.fi 
Lastendvd.fi on Suomessa julkaistujen lasten dvd-tallenteiden tietopankki. Olet tervetullut sivustolle tutustumaan. Lisätietoja tästä palvelusta -> Asiakaspalvelu.
 
 

 


Muita sivustojamme löydät täältä:

www.ilmainennäyte.fi 1
www.lastenleffat.fi 2
www.kilpailumaailma.fi 3
www.lehtipojat.fi 4
www.nordwest.fi 5