Bratzit satumaailmassa dvd Bratz Kidz Fairy Talez Suomi-versio / suomeksi


Olipa kerran... Bratzit ovat tekemässä näytelmää tunnetuimmista saduista: Tähkäpäästä, Lumikista, Punahilkasta ja Tuhkimosta. He ovat mielestään liian vanhoja satuihin eivätkä ole kovin innoissaan satujen päähenkilöiden toiminnasta. Sakari-sammakko tulee esiin ja kertoo, että satulaakson hallitsija on tyytymätön tyttöjen asenteeseen ja niin tytöt löytävät yht´äkkiä itsensä satumaailman sankarittareina. Päästäkseen takaisin heidän täytyy saada onnellinen loppu kaikkiin neljään satuun keskiyöhän mennessä. Bratzien täytyy nujertaa noita, paha kuningatar, susi ja ilkeä äitipuoli!

Huom. Suomi-version kansi kuten kuvassa, mutta ylälaidan keltainen tekstipalkki puuttuu ja keskiosan alapuolella tekstinä lisäys "Bratzit satumaailmassa". Muuten sama kansikuva.


Bratzit satumaailmassa dvd
Bratz Kidz Fairy Talez Suomi-versio suomeksi dvd
Ikäsuositus: alkaen 3 vuotta
Puhumme suomea
Kesto: 74 minuuttia
Julkaisuvuosi: 2008
Lajityyppi: Lastenelokuva

Saatavuustieto: valmistus loppunut, mutta uudempia Bratzien leffoja löytyy vielä useampia vaihtoehtoja ainakin tämän tekstin kirjoitushetkellä.


 

Tarkista tuotteen tämän hetken saatavuus nettikaupasta tämän linkin avullaTakaisin Bratzien dvd-osastolle

Takaisin sivuston Lastendvd.fi etusivulle

 
 
www.lehtipojat.fi www.lastenleffat.fi www.ilmainennayte.fi www.kilpailumaailma.fi www.apteekkituotteet.fi www.yvesrocher.fi www.nordwest.fi 
Lastendvd.fi on Suomessa julkaistujen lasten dvd-tallenteiden tietopankki. Olet tervetullut sivustolle tutustumaan. Lisätietoja tästä palvelusta -> Asiakaspalvelu.
 
 

 


Muita sivustojamme löydät täältä:

www.ilmainennäyte.fi 1
www.lastenleffat.fi 2
www.kilpailumaailma.fi 3
www.lehtipojat.fi 4
www.nordwest.fi 5