Bratzit keijumaailmassa dvd Bratz Fashion Pixiez Suomi-versio / suomeksi


Cloen ja Yasminin luokkakaveri, Emilia, on alkanut käyttäytyä kummallisesti. Bratzit päättävät ottaa selvää mistä on kyse. He hämmästyvät suuresti saadessaan selville että Emilia, ja hänen siskonsa Marjaana, ovat keijuja. Eikä tässä vielä kaikki, vaan he ovat itsensä keijukuninkaan tyttäriä. Paljastuu, että Emilia on joutunut ilkeän keijun Liinan, joka tahtoo kruunun itselleen, lumoamaksi. Liina lumoaa myös Cloen ja Yasminin, joten Jaden ja Sashan täytyy yhdessä Marjaanan kanssa selvittää totuus ja pysäyttää Liina.

Huom. Suomi-versio kuten kuvassa, mutta tekstinä "Bratz Fashion Pixiez" alla lukee pienellä tekstillä "Bratz keijumaailmassa" ja kotelon alalaidassa teksti "Puhumme suomea". Parempaa kuvaa ei nyt saatavilla tähän.
 

Bratzit keijumaailmassa dvd
Bratz Fashion Pixiez Suomi-versio suomeksi dvd
Ikäsuositus: ikäsuositus alkaen 3 vuotta
Puhumme suomea ja ruotsia
Kesto: 72 minuuttia
Julkaisuvuosi: 2010
Lajityyppi: Lastenelokuva

Saatavuustieto: valmistus ilmeisesti loppunut, mutta uudempia Bratzien leffoja löytyy vielä useampia vaihtoehtoja ainakin tämän tekstin kirjoitushetkellä.


 

Tarkista tuotteen tämän hetken saatavuus nettikaupasta tämän linkin avullaTakaisin Bratzien dvd-osastolle

Takaisin sivuston Lastendvd.fi etusivulle

 
 
www.lehtipojat.fi www.lastenleffat.fi www.ilmainennayte.fi www.kilpailumaailma.fi www.apteekkituotteet.fi www.yvesrocher.fi www.nordwest.fi 
Lastendvd.fi on Suomessa julkaistujen lasten dvd-tallenteiden tietopankki. Olet tervetullut sivustolle tutustumaan. Lisätietoja tästä palvelusta -> Asiakaspalvelu.
 
 

 


Muita sivustojamme löydät täältä:

www.ilmainennäyte.fi 1
www.lastenleffat.fi 2
www.kilpailumaailma.fi 3
www.lehtipojat.fi 4
www.nordwest.fi 5