Bratz Passion 4 Fashion Diamondz dvd Suomi-versio / suomeksi


Lehtien tehtävänä on löytää ja sponsoroida teinisuunnittelijaa, joka osallistuu New Yorkissa järjestettävään muotinäytökseen itse suunnittelemillaan vaatteilla. Kilpailun voittaja valitaan yleisöäänestyksen perusteella ? ja hän saa ikioman mallistonsa ja pääsee aloittamaan huippusuunnittelijan uransa!

Voittaja saa palkinnoksi myös timanttiset Go-Go-saappaat. Kun Bratz-tytöt painuvat tien päälle Rollin Runaway -autollaan, heille selviää pian, että joku yrittää sabotoida heidän tehtäväänsä. Ihan kuin siinä ei olisi tarpeeksi, tuntuu kuin jokainen maantiematkailun legenda muuttuisi todeksi heidän matkansa aikana - jokainen kummitusruokaloista ufoihin! Lopulta Bratzit ja heidän ujo sponsoroitavansa joutuvat kohtaamaan pelkonsa selvitäkseen muotinäytökseen ja saavuttaakseen unelmansa.Bratz Passion 4 Fashion Diamondz dvd
Ikäsuositus: alkaen 3 vuotta
Puhumme suomea
Kesto: 70 minuuttia
Julkaisuvuosi: 2006
Lajityyppi: Lastenelokuva

Saatavuustieto: valmistus loppunut, mutta uudempia Bratzien leffoja löytyy vielä useampia vaihtoehtoja ainakin tämän tekstin kirjoitushetkellä.


 

Tarkista tuotteen tämän hetken saatavuus nettikaupasta tämän linkin avullaTakaisin Bratzien dvd-osastolle

Takaisin sivuston Lastendvd.fi etusivulle

 
 
www.lehtipojat.fi www.lastenleffat.fi www.ilmainennayte.fi www.kilpailumaailma.fi www.apteekkituotteet.fi www.yvesrocher.fi www.nordwest.fi 
Lastendvd.fi on Suomessa julkaistujen lasten dvd-tallenteiden tietopankki. Olet tervetullut sivustolle tutustumaan. Lisätietoja tästä palvelusta -> Asiakaspalvelu.
 
 

 


Muita sivustojamme löydät täältä:

www.ilmainennäyte.fi 1
www.lastenleffat.fi 2
www.kilpailumaailma.fi 3
www.lehtipojat.fi 4
www.nordwest.fi 5