Bratz Girlz Really Rock Bratz Musikaali dvd Suomi-versio / suomeksi


Valot, kamera, käy! Bratz-tytöt astuvat valokeilaan kun he matkaavat Camp Sunshinelle, missä näytteleminen ja tanssiminen avaavat tien tähtiin. Kun heille selviää, että leiriläiset asettavat harjoittelun ilonpidon edelle, päättävät Yasmin, Sasha ja muut tytöt tehdä paikasta hieman hauskemman. Jopa kaikkein totisimmalle tytöl le, ballerina Annalle selviää, että Bratztyttöjen kanssa hengailu rokkaa! Mutta tilanne muuttuu kun he saavat tietää, että leirin kykykilpailun voittaja pääsee tähdeksi Hollywood- elokuvaan. Kaikki yrittävät voittaa paikan valokeilassa omin avuin. Cloen, Jaden, Sashan ja Yasminin on tullut aika näyttää, että todellinen ystävyys vie voiton kovassa kilpailussakin! Tule mukaan leirille, jossa musiikki, tanssiminen ja hauskan pitäminen todella rokkaavat!

Huom. Suomi-version kansi kuten kuvassa, mutta ylälaidan teksti on suomeksi ja teksti "Bratz Musical" on korvattu suomennoksella "Bratz Musikaali". Muuten sama kuva.

Bratz Girlz Really Rock Bratz Musikaali dvd
Bratz Girlz Really Rock Suomi-versio suomeksi dvd
Ikäsuositus: alkaen 3 vuotta
Puhumme suomea ja ruotsia
Kesto: 79 minuuttia
Julkaisuvuosi: 2008
Lajityyppi: Lastenelokuva 

Tarkista tuotteen tämän hetken saatavuus nettikaupasta tämän linkin avullaTakaisin Bratzien dvd-osastolle

Takaisin sivuston Lastendvd.fi etusivulle

 
 
www.lehtipojat.fi www.lastenleffat.fi www.ilmainennayte.fi www.kilpailumaailma.fi www.apteekkituotteet.fi www.yvesrocher.fi www.nordwest.fi 
Lastendvd.fi on Suomessa julkaistujen lasten dvd-tallenteiden tietopankki. Olet tervetullut sivustolle tutustumaan. Lisätietoja tästä palvelusta -> Asiakaspalvelu.
 
 

 


Muita sivustojamme löydät täältä:

www.ilmainennäyte.fi 1
www.lastenleffat.fi 2
www.kilpailumaailma.fi 3
www.lehtipojat.fi 4
www.nordwest.fi 5