Bratz Desert Jewelz dvd Suomi-versio / suomeksi


Bratz-tytöt ovat ystävänsä Katian kanssa Marokossa, missä Jade osallistuu muotisuunnittelukilpailuun. Heidän pitäisi viedä Katian isälle matto, mutta he päättävät käyttää mattoa apuna Jaden muotinäytöksessä. Näytöksen aikana matto lähtee yht´äkkiä lentoon, tytöt mukanaan!

Selviää, että matto on lumottu ja sitä ohjaa sormus, joka on Alia-nimisen tytön hallussa. Hän työskentelee yhdessä inhottavan konnan Charlatin kanssa. Charlat tarvitsee mattoa voidakseen löytää taikalampun jossa asuu taikavoimia omaava henki. Charlat kidnappaa Katian, mutta Bratzit eivät jätä milloinkaan ystäviään pulaan, vaan lähtevät takaa-ajoon. Onneksi he saavat apua odottamattomalta taholta!Bratz Desert Jewelz dvd
Ikäsuositus: alkaen 3 vuotta
Puhumme suomea ja ruotsia
Kesto: 71 minuuttia
Julkaisuvuosi: 2010
Lajityyppi: Lastenelokuva

Saatavuustieto: valmistus loppunut, mutta uudempia Bratzien leffoja löytyy vielä useampia vaihtoehtoja ainakin tämän tekstin kirjoitushetkellä.


 

Tarkista tuotteen tämän hetken saatavuus nettikaupasta tämän linkin avullaTakaisin Bratzien dvd-osastolle

Takaisin sivuston Lastendvd.fi etusivulle

 
 
www.lehtipojat.fi www.lastenleffat.fi www.ilmainennayte.fi www.kilpailumaailma.fi www.apteekkituotteet.fi www.yvesrocher.fi www.nordwest.fi 
Lastendvd.fi on Suomessa julkaistujen lasten dvd-tallenteiden tietopankki. Olet tervetullut sivustolle tutustumaan. Lisätietoja tästä palvelusta -> Asiakaspalvelu.
 
 

 


Muita sivustojamme löydät täältä:

www.ilmainennäyte.fi 1
www.lastenleffat.fi 2
www.kilpailumaailma.fi 3
www.lehtipojat.fi 4
www.nordwest.fi 5