Bratz 7 Pariisi dvd Suomi-versio / suomeksi


Uusi kundi kaupungissa
Bratzit ovat totaalisen lätkässä Shaneen, koulun uuteen oppilaaseen.

Pariisi I Me, vakoojat
Kuultuaan pariisilaisten huippumallien myrkytyksistä, Bratzit osallistuvat Byronin järjestämälle vakoojakurssille, jossa parhaiten menestyvät lähtevät Ranskaan suorittamaan huippusalaista tehtävää.

Pariisi II Bratzit Ranskanmaalla
Bratzit ja pojat lähtevät Ranskaan suorittamaan huippusalaista tehtävää. Sasha rakastuu ensimmäistä kertaa, Cameron ihastuu Cloen harmiksi malliin nimeltä Nicole, Yasmin yrittää löytää inspiraationsa ja Jadesta tulee muotisuunnittelija Jean Paulin muusa.

Pariisi III Konnajahti
Brazit saavat selville, että myrkytysten takana on huippumalli Nicole. Yasmin ja Sasha joutuvat pelastamaan Cloen ja Jaden, jotka ovat epäonnekseen juoneet myrkkyä ja vanhentuneet 80 vuotta.Bratz 7 Pariisi dvd
Ikäsuositus: sallittu koko perheelle
Puhumme suomea
Kesto: 90 minuuttia
Julkaisuvuosi: 2008
Lajityyppi: Lastenelokuva

Saatavuustieto: valmistus loppunut, mutta uudempia Bratzien leffoja löytyy vielä useampia vaihtoehtoja ainakin tämän tekstin kirjoitushetkellä.


 

Tarkista tuotteen tämän hetken saatavuus nettikaupasta tämän linkin avullaTakaisin Bratzien dvd-osastolle

Takaisin sivuston Lastendvd.fi etusivulle

 
 
www.lehtipojat.fi www.lastenleffat.fi www.ilmainennayte.fi www.kilpailumaailma.fi www.apteekkituotteet.fi www.yvesrocher.fi www.nordwest.fi 
Lastendvd.fi on Suomessa julkaistujen lasten dvd-tallenteiden tietopankki. Olet tervetullut sivustolle tutustumaan. Lisätietoja tästä palvelusta -> Asiakaspalvelu.
 
 

 


Muita sivustojamme löydät täältä:

www.ilmainennäyte.fi 1
www.lastenleffat.fi 2
www.kilpailumaailma.fi 3
www.lehtipojat.fi 4
www.nordwest.fi 5