Bratz 4 Luonnon keskellä dvd Suomi-versio / suomeksi


Luonnon keskellä
Bratzit joutuvat yöpymään keskellä metsää eksyttyään matkalla Erämaakylpylään. Heitä seuraavat Paksoset, jotka yrittävät saada heistä noloja kuvia. Myös metsässä riehuvasta karhusta huolestuneet pojat lähtevät Bratzien perään. Karhu yllättää pojat ja Paksoset, mutta Cloe pelastaa koko joukon hunajakasvonaamiollaan.

Luuranko kaapissa
Löydettyään luita Burdinen toimistosta Bratzit ja Paksoset epäilevät, että Burdine on saattanut tappaa entisen harjoittelijansa. Vastahakoisesti tytöt päättävät tehdä yhteistyötä ja seuraavat Burdinea koiranruokatehtaalle. Siellä heille selviää, että luut ovat itse asiassa Royalen uutta gourmetkoiranruokaa.

Jaden uni
Jade lyö päänsä ja näkee unta, jossa Burdine ja Paksoset valloittavat Stilesvillen ja koko maailman muuttamalla kaiken pinkiksi ja tuhoamalla erilaisuuden. Jadesta ja Bratzeista tulee supersankareita, jotka pelastavat maailman Burdinen ilkeiltä suunnitelmilta.Bratz 4 Luonnon keskellä dvd
Ikäsuositus: sallittu koko perheelle
Puhumme suomea
Kesto: 67 minuuttia
Julkaisuvuosi: 2008
Lajityyppi: Lastenelokuva

Saatavuustieto: valmistus loppunut, mutta uudempia Bratzien leffoja löytyy vielä useampia vaihtoehtoja ainakin tämän tekstin kirjoitushetkellä.


 

Tarkista tuotteen tämän hetken saatavuus nettikaupasta tämän linkin avullaTakaisin Bratzien dvd-osastolle

Takaisin sivuston Lastendvd.fi etusivulle

 
 
www.lehtipojat.fi www.lastenleffat.fi www.ilmainennayte.fi www.kilpailumaailma.fi www.apteekkituotteet.fi www.yvesrocher.fi www.nordwest.fi 
Lastendvd.fi on Suomessa julkaistujen lasten dvd-tallenteiden tietopankki. Olet tervetullut sivustolle tutustumaan. Lisätietoja tästä palvelusta -> Asiakaspalvelu.
 
 

 


Muita sivustojamme löydät täältä:

www.ilmainennäyte.fi 1
www.lastenleffat.fi 2
www.kilpailumaailma.fi 3
www.lehtipojat.fi 4
www.nordwest.fi 5