Bratz 3 Puheenjohtajakisa dvd Suomi-versio / suomeksi


Puheenjohtajakisa
Paksoset, Cloe ja Dylan kisaavat oppilaskunnan puheenjohtajuudesta. Cloe ei pidä Paksosten likakampanjoinnista eikä halua menettää hyvää ystäväänsä Dylania, joten hän päättää luopua kisasta. Cloe palaa puheenjohtajakilpaan Dylanin kanssa, Bratzien kuultua Burdinen olevan Paksosten ilkeän kampanjan takana. Cloe voittaa selvällä erolla.

Ajattelen sua
Puheenjohtaja Cloe käynnistää Stilesvillen lukion ensimmäisen ?Ajattelen sua?-viikon. Sasha joutuu opettamaan Kayceeta ajamaan autoa, Cloe ja Kirstee juontavat yhdessä teini-ikäisten huolia käsittelevää radio-ohjelmaa, Jade tekee rokkarityttö Robertalle muodonmuutoksen ja Yasmin opettaa Dylanille itsepuolustusta. Jade saa huomata, että Roberta pärjää paremmin omana itsenään.

Lainahöyhenissä
Saadakseen selville, ?mitä naiset haluavat? (oikeastaan Feona), Dylan pukeutuu naistenvaatteisiin ja osallistuu tanssikilpailuun. Myös Sasha aikoo osallistua. Dylan, siis Delilah, yrittää selvittää, mistä Fiona pitää pojissa, ja toimia neuvojen mukaan. Eläminen miehenä ja naisena samaan aikaan ei kuitenkaan ole niin helppoa kuin uskoisi. Dylan on lähellä voittaa tanssikilpailun, mutta paljastuu kesken esityksen. Ensin Feona on raivoissaan, mutta armahtaa lopulta Dylanin.Bratz 3 Puheenjohtajakisa dvd
Ikäsuositus: sallittu koko perheelle
Puhumme suomea
Kesto: 67 minuuttia
Julkaisuvuosi: 2008
Lajityyppi: Lastenelokuva

Saatavuustieto: valmistus loppunut, mutta uudempia Bratzien leffoja löytyy vielä useampia vaihtoehtoja ainakin tämän tekstin kirjoitushetkellä.


 

Tarkista tuotteen tämän hetken saatavuus nettikaupasta tämän linkin avullaTakaisin Bratzien dvd-osastolle

Takaisin sivuston Lastendvd.fi etusivulle

 
 
www.lehtipojat.fi www.lastenleffat.fi www.ilmainennayte.fi www.kilpailumaailma.fi www.apteekkituotteet.fi www.yvesrocher.fi www.nordwest.fi 
Lastendvd.fi on Suomessa julkaistujen lasten dvd-tallenteiden tietopankki. Olet tervetullut sivustolle tutustumaan. Lisätietoja tästä palvelusta -> Asiakaspalvelu.
 
 

 


Muita sivustojamme löydät täältä:

www.ilmainennäyte.fi 1
www.lastenleffat.fi 2
www.kilpailumaailma.fi 3
www.lehtipojat.fi 4
www.nordwest.fi 5