Bratz 2 Pyjamabileet dvd Suomi-versio / suomeksi


Liity Cloen, Yasminin, Jaden ja Sashan seuraan tässä huippumuodikkaassa seikkailussa, jossa Bratzit etsivät skuuppeja teinilehteensä. Välillä skuuppien löytäminen ei ole helppoa, sillä kilpaileva lehden omistaja Burdine Maxwell ja hänen harjoittelijansa Kirstee ja Kaycee yrittävät tuhota tyttöjen lehden.

Pyjamabileet
Cloen petyttyä Cameroniin tytöt päättävät pitää pyjamabileet. Burdine käskee Paksoset vakoilemaan bileitä ja varastamaan ideoita Your Thing -lehteen.

Lemmikkinäyttely
Tänä vuonna kansainvälinen lemmikkinäytös on avoin kissoille ja koirille, ja kilpailu on kovaa. Kun Burdine kuulee, että Jaden kissa Mica kilpailee pääpalkinnosta ja voi näin päihittää hänen Royale-koiransa, hän lähettää Paksoset kidnappaamaan Mican.

Totuus vai tehtävä
Bratzit pelaavat pelin totuutta vai tehtävää. Sasha joutuu opettamaan Kirsteetä tanssimaan, Cloe ja Kaycee lähtevät yhdessä kiipeilemään vuorille, Yasmin yrittää ylipuhua Cameronin lainaamaan moottoripyöräänsä ja Jaden on otettava kuva Burdinesta ilman meikkiä.Bratz 2 Pyjamabileet dvd
Ikäsuositus: sallittu koko perheelle
Puhumme suomea
Kesto: 67 minuuttia
Julkaisuvuosi: 2006
Lajityyppi: Lastenelokuva

Saatavuustieto: valmistus loppunut, mutta uudempia Bratzien leffoja löytyy vielä useampia vaihtoehtoja ainakin tämän tekstin kirjoitushetkellä.


 

Tarkista tuotteen tämän hetken saatavuus nettikaupasta tämän linkin avullaTakaisin Bratzien dvd-osastolle

Takaisin sivuston Lastendvd.fi etusivulle

 
 
www.lehtipojat.fi www.lastenleffat.fi www.ilmainennayte.fi www.kilpailumaailma.fi www.apteekkituotteet.fi www.yvesrocher.fi www.nordwest.fi 
Lastendvd.fi on Suomessa julkaistujen lasten dvd-tallenteiden tietopankki. Olet tervetullut sivustolle tutustumaan. Lisätietoja tästä palvelusta -> Asiakaspalvelu.
 
 

 


Muita sivustojamme löydät täältä:

www.ilmainennäyte.fi 1
www.lastenleffat.fi 2
www.kilpailumaailma.fi 3
www.lehtipojat.fi 4
www.nordwest.fi 5