Bratz 1 Sashan suuri haastattelu dvd Suomi-versio / suomeksi


Liity Cloen, Yasminin, Jaden ja Sashan seuraan tässä huippumuodikkaassa seikkailussa, jossa Bratzit etsivät skuuppeja teinilehteensä. Välillä skuuppien löytäminen ei ole helppoa, sillä kilpaileva lehden omistaja Burdine Maxwell ja hänen harjoittelijansa Kirstee ja Kaycee yrittävät tuhota tyttöjen lehden.

Sijaisopettaja
Cloe tarvitsee helpon kympin, joten hän ja muut Bratzit osallistuvat lukion muotikurssille. Mutta herra Limbusin, superhelpon opettajan sijaan kurssia vetää Burdine, joka on päättänyt antaa Bratzeille niin paljon koulutöitä, että he joutuvat jättämään lehtensä.

Kidnapatut
Yasmin ja julkkiskaunotar London Milton kidnapataan juuri ennen sovittua haastattelua. Sillä välin Jade ja Sasha päättävät lähteä pelastamaan ystäviään.

Sashan suuri haastattelu
Sasha on epätavallisen hermostunut idolinsa laulaja/ näyttelijä Aloncen haastattelusta, ja hermostuksissaan hän huutaa ystävilleen ja loukkaa Dylania. Pettynyt Sasha lähtee purkamaan turhautumistaan puistoon, jossa hän tapaa valeasussa kulkevan Aloncen!Bratz 1 Sashan suuri haastattelu dvd
Ikäsuositus: sallittu koko perheelle
Puhumme suomea
Kesto: 67 minuuttia
Julkaisuvuosi: 2006
Lajityyppi: Lastenelokuva

Saatavuustieto: valmistus loppunut, mutta uudempia Bratzien leffoja löytyy vielä useampia vaihtoehtoja ainakin tämän tekstin kirjoitushetkellä.


 

Tarkista tuotteen tämän hetken saatavuus nettikaupasta tämän linkin avullaTakaisin Bratzien dvd-osastolle

Takaisin sivuston Lastendvd.fi etusivulle

 
 
www.lehtipojat.fi www.lastenleffat.fi www.ilmainennayte.fi www.kilpailumaailma.fi www.apteekkituotteet.fi www.yvesrocher.fi www.nordwest.fi 
Lastendvd.fi on Suomessa julkaistujen lasten dvd-tallenteiden tietopankki. Olet tervetullut sivustolle tutustumaan. Lisätietoja tästä palvelusta -> Asiakaspalvelu.
 
 

 


Muita sivustojamme löydät täältä:

www.ilmainennäyte.fi 1
www.lastenleffat.fi 2
www.kilpailumaailma.fi 3
www.lehtipojat.fi 4
www.nordwest.fi 5