Teletapit dvd


Teletapit dvd: Alunperin Britannian TV-kanava BBC:lle tuotettu lastenohjelma, jossa pääosissa ovat Tiivi-Taavi, Hipsu, Laalaa ja Pai. He ovat teletapeiksi kutsuttuja eri värisiä olentoja, joilla kaikilla on päässään antenni ja televisioruutu vatsassaan. He seikkailevat ja asuvat Teletappimaassa, joka on mäkinen ruohikkokenttä. Teletapit oli ensimmäinen TV-sarja, joka oli tuotettu varta vasten pienillekin lapsille. Jaksojen tavoitteena on opettaa lapsia hauskojen leikkien avulla. Juoni on yksinkertaistettu ja kerronnan pääpaino on kuvien ja äänien tarjoamilla virikkeillä.

Teletappimaassa on paljon vihreitä kukkuloita, Siellä kasvaa kauniita kukkia ja loikkii pieniä kaneja. He asuvat futuristisessa talossa ja taivaalla loistavalla auringolla on vauvan kasvot. Mutta eipäs nyt paljasteta enää enempää, Teletappien dvd-sarjalla voit tutustua meihin tarkemmin.

Kaukana jossain on pikkuinen mäki, siellä asuu Teletappiväki. Tule mukaan seuraamaan ihanien Teletappien temmellystä Teletappimaassa! He ovat iloisia ja värikkäitä, hauskoja ja rakastettavia...


Teletappien dvd-sarja sisältää seuraavat julkaisut:

Teletapit Katso
Teletapit Mitä tuo on?
Teletapit Ooh
Teletapit Piilosilla
Tanssi Teletappien kanssa
Tässä tulevat Teletapit
Teletapit Uudestaan
Teletappien Iso Hali
Teletappien Joulu
Teletappien Lumileikit
Teletappien suosikit
Teletappien temmellyksetTarkista tuotteen tämän hetken saatavuus nettikaupasta tämän linkin avulla


Takaisin sivuston Lastendvd.fi etusivulle


Hakusanat: Teletapit dvd
 
 
www.lehtipojat.fi www.lastenleffat.fi www.ilmainennayte.fi www.kilpailumaailma.fi www.ilmainenmuste.fi www.lukijapalvelu.fi www.nordwest.fi 
Lastendvd.fi on Suomessa julkaistujen lasten dvd-tallenteiden tietopankki. Olet tervetullut sivustolle tutustumaan. Lisätietoja tästä palvelusta -> Asiakaspalvelu.
 
 

 


Muita sivustojamme löydät täältä:

www.ilmainennäyte.fi 1
www.lastenleffat.fi 2
www.kilpailumaailma.fi 3
www.lehtipojat.fi 4
www.nordwest.fi 5