Ryhmä Hau Talvinen lumilautakisa dvd


Tervetuloa Jännälahdelle! Kun joku on pulassa, Ryhmä Hau pelastaa päivän! Mikään tehtävä ei ole liian suuri Chaselle, Marshallille, Rubblelle, Skyelle, Zumalle, Rockylle ja lumenraivaaja Everestille. Lähde mukaan kaikkiin jännittäviin pelastusoperaatioihin Jännälahdelle! Ei työtä liika suurta, ei pentua liika pientä!

Jake ja Everest odottavat innolla lumilautailukisoja, mutta huomaavat kauhukseen, että koko rata on hautautunut lumeen! Kapteeni Turbotin arkeologisissa kaivauksissa löytyy dinosauruksenluu! Ryhmä Haun on pelastettava kapteeni Turbot ja Francois uppoavasta laivasta, saatava kiinni kaikki Jännälahdella parveilevat pingviinit ja nostettava kapteenin sukelluskello merenpohjasta. Kun olet pulassa, hihkaise apua!

Sisältää seuraavat jännittävät seikkailut:

Dinosauruksen luu
Pennut valkovalaan jäljillä
Seikkailulahden pingviinit
Lumilautailukisat uhattuna
Lemmikit sukelluspinteessä

Ryhmä Hau: Talvinen lumilautakisa dvd
Lasten animaatio
Puhumme suomea ja ruotsia
Kesto n. 60 minuuttia
Ikäsuositus sallittu koko perheelle

Tarkista tuotteen tämän hetken saatavuus nettikaupasta tämän linkin avullaTakaisin Ryhmä Haun dvd-osastolle

Takaisin sivuston Lastendvd.fi etusivulle

 
 
www.lehtipojat.fi www.lastenleffat.fi www.ilmainennayte.fi www.kilpailumaailma.fi www.ilmainenmuste.fi www.lukijapalvelu.fi www.nordwest.fi 
Lastendvd.fi on Suomessa julkaistujen lasten dvd-tallenteiden tietopankki. Olet tervetullut sivustolle tutustumaan. Lisätietoja tästä palvelusta -> Asiakaspalvelu.
 
 

 


Muita sivustojamme löydät täältä:

www.ilmainennäyte.fi 1
www.lastenleffat.fi 2
www.kilpailumaailma.fi 3
www.lehtipojat.fi 4
www.nordwest.fi 5