Palomies Sami dvd


Palomies Sami dvd: Suursuosittu Palomies Sami! Sami on palomies. Hän on rohkea, hauska ja auttavainen. Hän on aina valmis tarjoamaan apuaan, oli kyseessä sitten pinteeseen joutuneet eläimet tai ihmiset niin maalla, merellä kuin ilmassa. Palomies Sami on paras kaikista. Hän on todellinen sankari!

Sarja kertoo esimerkillisestä Samista, hänen työkavereistaan ja muista kaupungin asukkaista. Sarja sijoittuu Britteihin kuvitteelliseen kaupunkiin. Idean animaatiohahmosta saivat alunperin 2 oikeaa palomiestä, jotka veivät ajatuksensa jatkokehittelyyn käsikirjoittajalle. Näin luotiin konsepti uudelle animaatiosankarille, jonka tehtävänä oli tarjota ajanvietettä lapsille ja olla samalla hyvänä esikuvana. Palomies Samia on levitetty jo yli 40 maahan aina Australiasta Norjaan saakka. Erityisesti Briteissä tätä lasten suosikkia on käytetty menestyksekkäästi myös paloturvallisuudesta lapsille puhuttaessa. Animaation keinoin nuorikin kuuntelija omaksuu helposti tärkeitä asioita sankarinsa kertomana. Palomies Samin dvd-sarja sisältää seuraavat julkaisut:

Palomies Sami Uusia sankareita
Palomies Sami Punaista näkyvillä
Palomies Sami Takertuva tapaus
Palomies Sami Liekehtivä torni
Palomies Sami Tuplavaara
Palomies Sami Hurja aallokko
Palomies Sami S.O.S.
Palomies Sami Valmiina toimintaan
Palomies Sami Äärirajoilla
Palomies Sami Helikopterisankarit
Palomies Sami Vuoristopelastus
Palomies Sami Vuoren kuningas
Palomies Sami Lumiongelmia
Palomies Sami Ponttipantin suurpalo
Palomies Sami Merisankari
Palomies Sami Rohkeuden perikuva
Palomies Sami Pako Ponttipantin saarelta
Palomies Sami MeripelastusTarkista tuotteen tämän hetken saatavuus nettikaupasta tämän linkin avulla


Takaisin sivuston Lastendvd.fi etusivulle


Hakusanat: Palomies Sami dvd
 
 
www.lehtipojat.fi www.lastenleffat.fi www.ilmainennayte.fi www.kilpailumaailma.fi www.ilmainenmuste.fi www.lukijapalvelu.fi www.nordwest.fi 
Lastendvd.fi on Suomessa julkaistujen lasten dvd-tallenteiden tietopankki. Olet tervetullut sivustolle tutustumaan. Lisätietoja tästä palvelusta -> Asiakaspalvelu.
 
 

 


Muita sivustojamme löydät täältä:

www.ilmainennäyte.fi 1
www.lastenleffat.fi 2
www.kilpailumaailma.fi 3
www.lehtipojat.fi 4
www.nordwest.fi 5