Mikki Hiiren kerhotalo - Maantieralli dvd


Mikki Hiiren kerhotalo on kaikkien lasten suosikkipaikka. Mikki, Aku, Hessu ja muut ystävykset tarjoavat mukavia pikkuseikkailuja, hauskoja haasteita, tehtäviä ja tietenkin monet hyvät naurut!

Lähde Mikki Hiiren ja muiden kerhotalokavereiden kanssa Maantieralliin, vauhdikkaaseen, pidennettyyn seikkailuun, jossa saa nauraa ja pitää hauskaa maaliin saakka! Liity siis joukkoon ja aja kilpaa läpi puiston, aavikon, Mistelivuoren ja viidakon! Saat apua matkalla valitsemalla oikean mikittimen, ja jos löydät Mikki-merkkejä saat yllätyksiä. Jännitys nousee huippuunsa, kun Touhotin ja Hessu yhdistävät voimansa pelastaakseen Pekan. Maantierallissa mennään kaasu pohjassa ja ilo kuplii joka kaarteessa!

JAKSOT

Maantieralli
Pluto pelastuskoirana

Mikki Hiiren kerhotalo Maantieralli dvd
Ikäsuositus: alkaen 3 vuotta
Puhumme suomea ja ruotsia
Kesto: 74 minuuttia
Julkaisuvuosi: 2011
Lajityyppi: Lastenelokuva 

Tarkista tuotteen tämän hetken saatavuus nettikaupasta tämän linkin avullaTakaisin Mikki Hiiren kerhotalon dvd-osastolle

Takaisin sivuston Lastendvd.fi etusivulle

 
 
www.lehtipojat.fi www.lastenleffat.fi www.ilmainennayte.fi www.kilpailumaailma.fi www.apteekkituotteet.fi www.ilmainenmuste.fi www.nordwest.fi 
Lastendvd.fi on Suomessa julkaistujen lasten dvd-tallenteiden tietopankki. Olet tervetullut sivustolle tutustumaan. Lisätietoja tästä palvelusta -> Asiakaspalvelu.
 
 

 


Muita sivustojamme löydät täältä:

www.ilmainennäyte.fi 1
www.lastenleffat.fi 2
www.kilpailumaailma.fi 3
www.lehtipojat.fi 4
www.nordwest.fi 5