Maisa dvd


Maisa dvd: Maisa-hiiri on Lucy Cousinsin luoma suosittu lastenkirjojen hahmo, joka on saanut myös oman animaatiosarjansa. Tarinat soveltuvat erittäin hyvin myös pienille lapsille. Jaksoissa olemme mukana arjen pienissä puuhissa kotona ja ulkona, välillä toki juhlitaankin kun Maisa pääsee mukaan synttärijuhliin. Maatilalla tutustumme eläimiin ja yhdessä jaksossa Maisa näyttää, kuinka reippaasti mennään nukkumaan illalla ja rauhoitutaan yöpuulle.

Maisa-hiirellä on kavereita, mm. Tellu, Keke, Nipa ja Arttu. Keke on krokotiilipoika, monen katsojan yksi suosikkihahmoista. Arttu on veikeä orava ja Nipa on norsu. Tellu on lintutyttönen, jolla on rusetti koristeena. Rakas pehmolelu Panda kulkee myös Maisan mukana moniin paikkoihin. Maisan dvd-elokuvien lisäksi on julkaistu paljon kirjoja ja puuhavihkoja ynnä muita, joten tämä hiirulainen on varmasti monessa lapsiperheessä entuudestaan tuttu. Animaatiosarjaa on levitetty kymmeniin maihin ja se on saavuttanut suuren suosion melkeinpä maailmanlaajuisesti. 


Maisan dvd-sarja sisältää seuraavat julkaisut:

Maisa Avuliaana
Maisa Joulu
Maisa Leikkihetki
Maisa Liikkeellä
Maisa Löytöretkellä
Maisa Maatilalla
Maisa Nukkumaanmenoaika
Maisa Puutarhassa
Maisa Seikkailee
Maisa Syntymäpäivä


Tarkista tuotteen tämän hetken saatavuus nettikaupasta tämän linkin avulla


Takaisin sivuston Lastendvd.fi etusivulle


Hakusanat: Maisa dvd
 
 
www.lehtipojat.fi www.lastenleffat.fi www.ilmainennayte.fi www.kilpailumaailma.fi www.ilmainenmuste.fi www.lukijapalvelu.fi www.nordwest.fi 
Lastendvd.fi on Suomessa julkaistujen lasten dvd-tallenteiden tietopankki. Olet tervetullut sivustolle tutustumaan. Lisätietoja tästä palvelusta -> Asiakaspalvelu.
 
 

 


Muita sivustojamme löydät täältä:

www.ilmainennäyte.fi 1
www.lastenleffat.fi 2
www.kilpailumaailma.fi 3
www.lehtipojat.fi 4
www.nordwest.fi 5