Lauri Kilpa-auto dvd


Lauri Kilpa-auto dvd on brittiläinen animoitu lasten TV-ohjelma. Jaksoissa seuraamme Laurin ja muiden kilpa-autojen seikkailuja vauhdikkaalla ajoradalla. Pääosa jakson tapahtumista nähdään taukopaikoilla ja korjaamolla, mutta välillä toki huristellaan kovaa vauhtia myös kilparadalla. Kun muilta kiireiltä kerkeämme, välillä vieraillaan myös muissa paikoissa, kuten läheisellä rannalla.

Laurilla on useita kavereita kuten Ripa, Luisu, Peltsi ja Masa. Formula 1 -tyylisellä autolla on aina aurinkolasit ja sininen lakki päässä. Vaaleanpunainen stunttiauto kilpailunumerolla 3 erottuu joukosta, hän on nimittäin aurinkoenergialla toimiva sähköauto. Mielenkiintoisia erilaisia autoja on ainakin toistakymmentä, animaatiosarjan kuluessa pääset tutustumaan heihin kaikkiin. Jaksoissa on mukana myös ihmiskavereita, jotka toimivat mm. varikolla autojen apuna kunnostustöissä.

Tule kirkkaanpunaisen kilpa-auton, Laurin, energisen Ripan ja muiden Ahvenaron kilpa-radan ystävysten vauhdikkaaseen seuraan! Suomessa on julkaistu 10 tallennetta tästä sarjasta.


Lauri Kilpa-auton dvd-sarja sisältää seuraavat julkaisut:

Lauri Kilpa-auto Aarrejahti
Lauri Kilpa-auto Idoli-Ripa
Lauri Kilpa-auto Lauri peseytyy
Lauri Kilpa-auto Laurin aikainen herätys
Lauri Kilpa-auto Laurin ajopelko
Lauri Kilpa-auto Laurin ensimmäinen päivä
Lauri Kilpa-auto Laurin hurja nousu
Lauri Kilpa-auto Laurin parhaat
Lauri Kilpa-auto Laurin varikko
Lauri Kilpa-auto Musiikkia missä vain
Lauri Kilpa-auto Varikko-oopperaTarkista tuotteen tämän hetken saatavuus nettikaupasta tämän linkin avulla


Takaisin sivuston Lastendvd.fi etusivulle


Hakusanat: Lauri Kilpa-auto dvd
 
 
www.lehtipojat.fi www.lastenleffat.fi www.ilmainennayte.fi www.kilpailumaailma.fi www.ilmainenmuste.fi www.lukijapalvelu.fi www.nordwest.fi 
Lastendvd.fi on Suomessa julkaistujen lasten dvd-tallenteiden tietopankki. Olet tervetullut sivustolle tutustumaan. Lisätietoja tästä palvelusta -> Asiakaspalvelu.
 
 

 


Muita sivustojamme löydät täältä:

www.ilmainennäyte.fi 1
www.lastenleffat.fi 2
www.kilpailumaailma.fi 3
www.lehtipojat.fi 4
www.nordwest.fi 5