Late Lammas dvd BOX Kausi 4


Huom. dvd-levyillä voi valita kieleksi suomen kuten Suomi-versiolla, mutta boxin kansiteksti on ruotsiksi. Tätä boxia ei enää valmisteta Suomessa ja saatavilla ainoastaan ruotsi-kansilla. Ei haittaa mitenkään levyjen katsomista, valitset vain kaukosäätimellä valikosta suomen.

Yli 100:n villoja nostattavan seikkailun jälkeen maailman kuuluisin lammas palaa jälleen! Late Lammas -sarjan neljännellä kaudella Vuhku Vahtikoira ja Late Lammas selvittävät vihdoin, kumpi pelaa paremmin pöytätennistä, ja pikku Timppakin juhlii syntymäpäiviään. Isännän henkilökohtainen hygienia alkaa häiritä lammaslaumaa, joka panee täytäntöön laajamittaisen pesusuunnitelman. Sitä saa olla röyhkeä, jos on sydän täynnä villaa!

Palkintoja on sadellut Late Lammas -animaatiosarjalle, jonka on luonut Wallace ja Gromit -sarjan tekijä. Lapsille on tarjolla menoa ja meininkiä, mutta sarjan terävä huumori saa aikuisetkin määkimään naurusta!

30 uutta jaksoa luvassa, todella paljon katseltavaa ja naurettavaa.

Late Lammas on utelias ja nokkela oman tiensä kulkija, joka rakastaa hauskanpitoa. Kun tilan isäntä kääntää selkänsä, Late keksii ystävineen aina uusia villejä tempauksia ja Vuhku vahtikoira on pulassa yrittäessään pitää lauman aisoissa. Late Lampaan lisäksi tapaat myös muita maatilan eläimiä kuten pahanilkiset possut, vaavilammas Timpan sekä neljän lampaan kokoisen Sirkan, joka syö ihan mitä tahansa.

Nick Park, joka on tunnettu Oscar-palkitusta animaatiosta Wallace ja Gromit: Kanin kirous, on luonut uuden villaisen sankarin ja omistanut sille ihan oman sarjan.

Lasten ohjelma
Kesto n. 4 tuntia ja 8 minuuttia
Kieleksi valittavissa suomi ja ruotsi
Ikäsuositus: alkaen 3 vuotta
Julkaisija Nordisk Film


Tarkista tuotteen tämän hetken saatavuus nettikaupasta tämän linkin avullaTakaisin Late Lampaan dvd-osastolle

Takaisin sivuston Lastendvd.fi etusivulle

 
 
www.lehtipojat.fi www.lastenleffat.fi www.ilmainennayte.fi www.kilpailumaailma.fi www.ilmainenmuste.fi www.lukijapalvelu.fi www.nordwest.fi 
Lastendvd.fi on Suomessa julkaistujen lasten dvd-tallenteiden tietopankki. Olet tervetullut sivustolle tutustumaan. Lisätietoja tästä palvelusta -> Asiakaspalvelu.
 
 

 


Muita sivustojamme löydät täältä:

www.ilmainennäyte.fi 1
www.lastenleffat.fi 2
www.kilpailumaailma.fi 3
www.lehtipojat.fi 4
www.nordwest.fi 5